LeasingAutombile.ro
De ce sa apelezi la serviciile noastre?

Pentru ca noi gasim intotdeauna noi solutii pentru ca orice pasionat de masini performante sa isi conduca, in conditii de maxima siguranta, viata la volanul autoturismelor de calitate garantata de numerosi producatori germani.

In plus, beneficiati de:

  • Oferim conditii de finantare prin sistem de leasing financiar cu raspuns in maxim 24 de ore de la calculul de credit si stabilirea planului de esalonare a ratelor;
  • Detinem parcuri auto private cu o gama foarte variata de autoturisme performante, importate din Germania, Luxemburg si alte tari vestice, diferite modele: berline, autoturisme break, limuzine, cabrio sau roadster;
  • Pentru fiecare model de autoturism disponibil in Parcul Auto beneficiati de GARANTIE 3 luni sau 15.000 km rulati;
  • Fiecare autoturism este VERIFICAT inainte de achizitionare, are revizia facuta si detine un Certificat de buna functionare, asigurat si garantat de o echipa specializata in diagnoza auto;
  • Pentru orice masina achizitionata prin intermediul companiei Leasing Automobile transportul este gratuit pe intreg teritoriul Romaniei.

Parc Auto

Afla mai multe despre LeasingAutomobile

Prin intermediul Parc Auto, compania Leasing Automobile doreste sa isi dezvolte reteaua de servicii astfel incat fiecare pasionat de masini sa beneficieze de automobile de calitate la preturi avantajoase prin sisteme de finantare leasing sau credit bancar. LEASING AUTOMOBILE este o companie privata cu functia de dealer auto ce isi desfasoara activitea inca din anul 2000 pe piata auto din Romania in domeniul vanzarii si cumpararii de autoturisme rulate, importate din Germania, si de autovehicule din Romania.

Parcul Auto LeasingAutomobile

Parc Auto creat special pentru momentul in care vrei sa iti cumperi o masina

Leasing Automobile detine cel mai important Parc Auto din Galati unde se gasesc numeroase modele de masini ale celor mai renumite marci existente pe piata nationala si internationala. Flota de autoturisme a companiei Leasing Automobile cuprinde modele de masini disponibile pentru toti cei interesati de servicii de calitate pentru a cumparara in rate periodice de tip leasing masini rulate si atestate de o echipa de oameni specializati in diagnoza auto. O echipa de manangement din cadrul acestui Parc Auto asigura permanent evidenta activitatii fiecarei masini in parte. Legalitatea tranzactiilor determina cele mai sigure servicii si sisteme de leasing din domeniul auto.

Legalitate si calitate recunoscute la nivel national

In conformitate cu legislatia in vigoare din Romania si respectand toate normele internationale de achizitionare a autovehiculelor, prin Leasing Automobile Parc Auto este asigurata o serie impresionanta de autovehicule verificate de echipa tehnica a companiei, fara vicii ascunse, ce respecta numarul real de kilometrii ce-au fost parcursi de fiecare masina in parte, detin carte de service si factura fiscala si toate documentele necesare astfel incat toti clientii sa achizitioneze cu incredere orice model sau modele prin finantare bancara sau leasing financiar auto.

Pentru pasionatii de masini oferim serviciile din Parc Auto Leasing Automobile

In toti anii de activitate, consilierii departamentului de vanzari au reusit sa gaseasca noi solutii pentru ca pasionatii de masini sa obtina cat mai rapid finantarea auto dorita. Procesul de finantare poate fi unul anevoios si, din acest motiv, Leasing Automobile a creat parteneriate cu firme specializate si cu diverse societati de finantare, astfel incat procesul sa fie rapid si transparent in conformitate cu cerintele pietei din Romania.

Echipa de management – Nucleul Parcului Auto

Departamentul de management al companiei Leasing Automobile pentru Parc Auto gestioneaza cheltuielile aferente activitatii din cadrul parcului de masini si asigura in timp real celor interesati o imagine de ansamblu in privinta tuturor proceselor pentru cumparare masini in leasing.

Pachete de servicii pentru finantare leasing

Oricare dintre pachetele de servicii si sisteme leasing, disponibile prin intermediul Leasing Automobile, este personalizat in functie de cerintele clientului pentru ca beneficiile achizitiei unei masini in leasing sa corespunda cu toate masurile de siguranta ale legislatiei in vigoare. Leasing Automobile asigura solutii de finantare ce sunt disponibile si rentabile pentru orice model din portofoliul Parc Auto si asigura consultanta de specialitate pentru a gasi impreuna cele mai bune si eficiente solutii pentru finantarea contractului de leasing.

Vrei sa afli mai multe informatii ?

Suna la 0741 41 44 88

Cele mai performante servicii in parteneriat cu Leasing Automobile

Experienta acumulata in toti anii de activitate, determina calitatea serviciilor asigurate de Leasing Automobile – dealer autorizat. Misiunea noastra este aceea de a simplifica considerabil costurile achizitiei si a realiza o experienta placuta pentru toti beneficiarii si utilizatorii masinilor cumparate.