Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor, conform informaţiilor detaliate prezentate în pagina Politica de confidenţialitate.

Sunt de acord Mai multe detalii

Garantie pentru autoturismele achizitionate din Showroom-urile LeasingAutomobile

Autoturismele achizitionate din Showroom-urile LeasingAutomobile sunt verificate, au kilometri reali, sunt vandute cu factura si beneficiaza de garantie standard sau facultativa.

Afla toate detaliile legate de diferitele tipuri de garantii oferite de LeasingAutomobile in randurile de mai jos.

Garanţia STANDARD este aplicabilă exclusiv asupra următoarelor componente:

– Componentele motorului: chiulasă, axă cu came, culbutori, bloc motor, pistoane, biele, arbore cotit, cuzineţi, pompă de ulei.

– Componentele cutiei de viteze: intreg ansamblul interior.

Garanţia SUPLIMENTARĂ şi EXTRA este aplicabilă exclusiv asupra următoarelor componente:

– Componentele motorului: chiulasă, axă cu came, culbutori, bloc motor, pistoane, biele, arbore cotit, cuzineţi, pompă de ulei.

– Componentele sistemului de alimentare: turbosuflantă, injectoare, pompă de alimentare, pompă de injecţie, pompă prealimentare.

– Componentele sistemului electric: bujii incandescente, releu bujii, alternator, electromotor.

– Componentele sistemului de răcire: pompă de apă, radiator, motor ventilator, termostat.

– Componentele cutiei de viteze: intreg ansamblul interior.

– Componentele sistemului de transmisie: cutie de transfer, lagăr ungere, arbore cardanic.

– Componentele sistem de direcţie: servo-direcţie, casetă de direcţie, pompă hidraulică.

– Componentele sistemului de evacuare: senzori sistem evacuare.

– Componentele sistemului de climatizare: compresor aer condiţionat, condensator, ventilator, radiator, aer condiţionat.

Garanţia EXTINSĂ este aplicabilă conform condiţiilor contractuale ale partenerilor de asigurare garanţie conform contractului.

Garantia Extinsa este oferita in parteneriat cu retelele de service si de asigurari partenere. Garantia Extinsa nu este disponibila pentru autovehiculele cu alimentare duala iar cele hybride si cele electrice costul poate fi majorat cu pana la 15%.

In caz de revanzare, garantia este transmisibila fara costuri noului propietar.

Marcile pentru care se acorda garantie sunt: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volskwagen.

Nu beneficiaza de garantie autovehiculele folosite in urmatoarele scopuri: taxi si transport de persoane in scop profesional, închiriere cu sau fara sofer, şcoli de şoferi, servicii de curierat, livrare rapidă şi coletărie, pentru transportul de bolnavi. De asemenea nu beneficiaza de garantie autovehiculele inmatriculate in alta tara decat Romania. Nu beneficiaza de garantie autovehicolele care au fost modificate sau transformate, inclusiv sub aspectul modificarilor soft, de crestere a puterii etc.

Garantia, Standard, Suplimentara, Extra si Extinsa, oferita de Rombrac Automobile SRL in nume propriu sau in colaborare cu partenerii nostri de service, asigurare si garantie, acopera integral costurile de manopera aferente garantiei la tariful orar si timpii de lucru agreati de catre producatorul autovehicolului precum si o cota parte din valoarea pieselor inlocuite, functie de vechimea / rulajul masinii. Fiind vorba de masini rulate, cumparatorul are obligatia de a contribui la costurile pentru piese si materiale. In cadrul garantiei valoarea pieselor inlocuite, originale sau identic originale, va fi decontata conform urmatoarelor procente, procente care au o corespondenta intre gradul de uzura normal al pieselor respective si durata normala de utilizare prevazuta de producator in proiectarea ciclurilor de viata ale pieselor.

Astfel, considerand kilometrajul din momentul solictarii garantiei:

  • masini rulate sub 100.000 km: piesele se deconteaza in proportie de 100%;
  • masini rulate intre 100.001 si 120.000 km: piesele se deconteaza in proportie de 80%;
  • masini rulate intre 120.001 si 140.000 km: piesele se deconteaza in proportie de 60%;
  • masini rulate peste 140.001 km: piesele se deconteaza in proportie de 40%;

Garantia, Standard, Suplimentara, Extra si Extinsa, se acorda doar daca in perioada scursa de la momentul achizitiei de catre client pana la solicitarea garantiei, autovehiculului i-au fost efectuate toate reviziile prevazute de producator / importator (uzual 15.000 km dar este obligatia clientului de a verifica acest lucru) la reprezentanta / service-ul acreditat de catre producatorul / importatorul masinii. Acest lucru trebuie probat cu documentele aferente: factura si deviz de lucru.

Pentru autovehiculele rulate care, la data producerii daunei, sunt mai vechi de 7 ani, suma maxima decontata este de maxim 8.800 lei pentru fiecare caz de dauna.

Garanţia presupune remedierea defectului semnalat prin repararea sau inlocuirea pieselor respective, după caz, doar in service-ul partener de garanţie din zonă care a fost desemnat in mod expres de către ROMBRAC AUTOMOBILE SRL. Modul de reparare şi piesele inlocuite sunt determinate exclusiv de către unitatea service impreună cu ROMBRAC AUTOMOBILE SRL.

Garanţia se prelungeşte automat cu perioada de imobilizare in service, conform documentelor emise de către service-ul partener desemnat de către ROMBRAC AUTOMOBILE SRL.

Cheltuielie ocazionate de prezentarea in service-ul desemnat de către ROMBRAC AUTOMOBILE SRL privesc pe proprietarul maşinii şi nu fac obiectul garanţiei sau al decontării ulterioare. La fel cu ridicarea maşinii din service.

ROMBRAC AUTOMOBILE SRL nu decontează nici o cheltuială (revizii, constatări defecte, reparaţii, piese etc.) către alte unităţi service în afara partenerilor de service nominalizaţi expres la semnalarea defectului, înainte de solicitarea garanţiei. Pentru a beneficia de condiţiile de garanţie, clientul este obligat să solicite telefonic la 0744 517 234 programarea de către ROMBRAC AUTOMOBILE SRL la un service partener înainte de prezentarea la service.

Proprietarul maşinii va suporta toate cheltuielile din service pentru serviciile şi intervenţiile care nu au legătură cu piesele supuse garanţiei sau in cazul solicitării fără temei a constatării şi intervenţiei in garanţie.

Consumabilele de orice natură (ex.: fluide, plăcuţe frană, pivoţi, bucşe, bielete, lămpi, siguranţe etc.) precum şi piesele care necesită inlocuire periodică (ex.: discuri de frană, curele de distribuţie, curea de accesorii, lanţ de distribuţie, amortizoare etc.) nu fac obiectul garanţiei.

Nu face obiectul garanţiei nici o altă piesă sau componentă in afara celor inscrise conform tipului de garanţie oferit cumpărătorului, iar acesta a luat la cunoştinţă şi a acceptat condiţiile de garanţie menţionate in prezentul certificat.

Pentru valabilitatea garanţiei trebuie indeplinite cumulativ următoarele condiţii:

– certificarea de către ROMBRAC AUTOMOBILE SRL a ultimei revizii efectuate asupra Autovehiculului;

– respectarea intervalului de revizie recomandat de către vanzatorul şi / sau producătorul autovehiculului şi efectuarea acesteia intr-o unitate service acreditată R.A.R. pentru marca şi modelul respectiv, cu păstrarea dovezii efectuării acesteia conform factură şi deviz;

– orice intervenţie / reparaţie efectuată in perioada de garanţie trebuie să fi fost efectuată intr-o unitate service acreditată R.A.R. pentru marca şi modelul respectiv şi să nu se fi produs asupra componentelor pentru care se solicită garanţia;

– in cazul unui defect / reclamaţie acoperit de garanţie, cumpărătorul autovehiculului este obligat să informeze în prealabil SC ROMBRAC AUTOMOBILE SRL in vederea programării la serviceul partener de garanţie din zonă, de comun acord. Neinformarea înainte de prezentarea în service anulează garanţia.

– la solicitarea garanţiei cumpărătorul trebuie să deţină prezentul certificat precum şi documentele aferente reviziilor şi intervenţiilor efectuate asupra autovehiculului;

– toate facturile aferente contravalorii autovehiculului şi serviciilor suplimentare de garanţie sau asigurare să fi fost achitate.

Valoarea si limitarile de timp sau kilometri parcursi pentru cele 4 variante de Garantie sunt urmatoarele:

Garanţia STANDARD de 3 luni in limita a 15.000 km – GRATUIT

Garanţia SUPLIMENTARĂ de 6 luni in limita a 15.000 km – 500 euro + TVA

Garanţia EXTRA de 12 luni in limita a 30.000 km – 1000 euro + TVA

Garanţia cu asigurare EXTINSA de 24 luni – 1500 euro + TVA

Pentru informatii suplimentare, nu ezita si contacteaza un reprezentant din parcurile noastre auto:

Bucuresti:
Blvd. Pipera  Nr. 1/VI
 
Cluj Napoca:
Str. Traian Vuia  Nr. 182A
 
Galati:
Blvd. Henri Coanda  Nr. 5
 
Arad:
Calea Timisorii  Nr. 142
 
Credit Persoane Fizice:
pentru toate showroom-urile
 

pentru mai multe detalii.