Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor, conform informaţiilor detaliate prezentate în pagina Politica de confidenţialitate.

Sunt de acord Mai multe detalii

Coditiile de acordare a garantie oferite de catre Rombrac Automobile SRL

Rombrac Automobile SRL ofera 2 tipuri de garantie:
 • Garantia STANDARD

  oferita GRATUIT tuturor autovehiculelor comercializate care este de 6 luni în limita a 15.000 km

 • Garantia EXTINSA

  oferita CONTRA COST care poate fi aleasa de catre cumparatorul masinii intr-una din urmatoarele variante variante:

  • – pentru masinile cu puterea pana in 200 CP: 2 ani fara limita de kilometri – 600 euro + TVA
  • – pentru masinile cu puterea peste 200 CP: 2 ani fara limita de kilometri – 800 euro + TVA
 • Garantia Standard este oferita direct de catre Rombrac Automobile SRL. Componentele supuse garantiei si conditiile de acordarea a garantiei pot fi consultate aici.

 • Garantia Extinsa este oferita in parteneriat cu retelele de service si de asigurari partenere. Componentele supuse garantiei si conditiile de acordarea ale garantiei pot fi consultate aici. Garantia Extinsa nu este disponibila pentru autovehiculele cu alimentare duala iar cele hybride si cele electrice costul poate fi majorat cu pana la 15%.

 • In caz de ravanzare, amble tipuri de garantie sunt transmisibile fara costuri noului propietar.

 • Marcile pentru care se acorda garantie sunt: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volskwagen.

 • Nu beneficiaza de garantie autovehiculele folosite in urmatoarele scopuri: taxi si transport de persoane in scop profesional, închiriere cu sau fara sofer, şcoli de şoferi, servicii de curierat, livrare rapidă şi coletărie, pentru transportul de bolnavi. De asemenea nu beneficiaza de garantie autovehiculele inmatriculate in alta tara decat Romania. Nu beneficiaza de garantie autovehicolele care au fost modificate sau transformate, inclusiv sub aspectul modificarilor soft, de crestere a puterii etc.

 • Garantia, atat cea Standard cat si cea Extinsa, oferita de Rombrac Automobile SRL in nume propriu sau in colaborare cu partenerii nostri de service, asigurare si garantie, acopera integral costurile de manopera aferente garantiei la tariful orar si timpii de lucru agreati de catre producatorul autovehicolului precum si o cota parte din valoarea pieselor inlocuite, functie de vechimea / rulajul masinii. Fiind vorba de masini rulate, cumparatorul are obligatia de a contribui la costurile pentru piese si materiale. In cadrul garantiei valoarea pieselor inlocuite, originale sau identic originale, va fi decontata conform urmatoarelor procente, procente care au o corespondenta intre gradul de uzura normal al pieselor respective si durata normala de utilizare prevazuta de producator in proiectarea ciclurilor de viata ale pieselor.

 • Astfel, considerand kilometrajul din momentul solictarii garantiei:

  • masini rulate sub 100.000 km: piesele se deconteaza in proportie de 100%;
  • masini rulate intre 100.001 si 120.000 km: piesele se deconteaza in proportie de 80%;
  • masini rulate intre 120.001 si 140.000 km: piesele se deconteaza in proportie de 60%;
  • masini rulate peste 140.001 km: piesele se deconteaza in proportie de 40%;
 • Garantia, atat cea Standard cat si cea Extinsa, se acorda doar daca in perioada scursa de la momentul achizitiei de catre client pana la solicitarea garantiei, autovehiculului i-au fost efectuate toate reviziile prevazute de producator / importator (uzual 15.000 km dar este obligatia clientului de a verifica acest lucru) la reprezentanta / service-ul acreditat de catre producatorul / importatorul masinii. Acest lucru trebuie probat cu documentele aferente: factura si deviz de lucru.

 • Pentru autovehiculele rulate care, la data producerii daunei, sunt mai vechi de 7 ani, suma maxima decontata este de maxim 8.800 lei pentru fiecare caz de dauna.

Garantie STANDARD sau EXTINSA ?

Pentru informatii suplimentare, nu ezita si contacteaza un reprezentant din parcurile noastre auto:

Bucuresti:
Blvd. Pipera  Nr. 1/VI
 
Cluj Napoca:
Str. Traian Vuia  Nr. 182A
 
Galati:
Blvd. Henri Coanda  Nr. 5
 
Arad:
Calea Timisorii  Nr. 142
 
Credit Persoane Fizice:
pentru toate showroom-urile
 

pentru mai multe detalii.