Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor, conform informaţiilor detaliate prezentate în pagina Politica de confidenţialitate.

Sunt de acord Mai multe detalii

Masini in rate – Finantare Credit Auto

Acte necesare: Buletin si Adeverinta de venit

Leasing Automobile, dealer auto cu experienta 

Leasing Automobile este un dealer cu experienta in domeniul vanzarii autoturismelor second hand importate din Germania si a celor de pe intreg teritoriul Romaniei.

Leasing Automobile – Intermediar de incredere intre client si firmele specializate de leasing

Unul dintre principalele obiective ale companiei noastre este de a asigura o legatura favorabila intre client si societatile partenere ale Leasing Automobile pentru a cumpara masini in rate, fie prin sistem de leasing, fie prin finantare cu credit auto.

Sistem de leasing vs. Finantare credit auto pentru masini in rate

In timp ce sistemul de leasing este personalizat pentru fiecare persoana juridica in parte, finantarea de tip credit auto (prin orice intermediar bancar) este disponibila doar pentru persoane fizice. Mai simplu: daca vrei o masina care iti place foarte mult si nu iti poti permite sa achiti integral suma pentru cumpararea ei, compania Leasing Automobile este un intermediar de incredere intre tine si firmele specializate in documentarea si demersurile aferente unui contract de leasing in vederea finantarii unei masini in rate, in cel mai scurt timp. Odata ce documentatia cuprinde toate actele si formularele necesare si contractul este aprobat, finantarea se concretizeaza in maximum 24 de ore.

Masini in rate din parcul auto

Avem o varietate de automobile pentru tine, disponibile prin sistemul de masini in rate 

In parcul auto detinut de Leasing Automobile gasesti automobile pe toate gusturile, iar prin serviciul de cumparare masini in rate (Finantare Credit Auto) beneficiezi de cele mai bune oferte pentru masini second hand sau vehicule comerciale. O echipa specializata de la departamentul de vanzari preia cu foarte mare atentie si seriozitate toate solicitarile clientilor. Pentru orice autoturism second hand se realizeaza un calcul de credit si un plan de esalonare a ratelor in cel mai scurt timp posibil. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti o cerere, iar noi iti trimitem oferta!

Pentru a achizitiona un automobil nou sau rulat (de la producatori nationali sau internationali) exista pachete de servcii cu finantare de pana la 100 % din valoarea masinii cu o perioada de gratie (in functie de oferta intermediarului bancar) in care iti raman de platit doar dobanda, asigurarile obligatorii (CASCO, RCA) si/sau asigurari facultative.

Alege cea mai potrivita solutie de finantare pentru masina dorita!

Pentru cumpararea unei masini in rate prin leasing se percepe un avans de 15%, iar pentru finantarea unui credit auto, beneficiezi de serviciile firmelor partenere. Conditiile de finantare constau intr-un avans cuprins intre 10 % si 50 % pentru o perioada de 12 si 60 de luni (clauze ce pot fi adaptate si personalizate in conformitate cu cerintele clientilor si ofertele intermediarilor bancari).

Diferente dintre leasing financiar si serviciul de finantare credit auto pentru masini in rate

Cea mai importanta diferenta tine de dreptul de proprietate asupra masinii. In cazul in care utilizatorul (clientul) opteaza pentru cumpararea masinii prin leasing, firma specializata este proprietara acesteia, inca din faza incipienta a aprobarii contractului de leasing si pana la finalizarea tuturor clauzelor contractului initial. La finalizarea contractului de leasing, dupa achitarea ratelor periodice si a valorii reziduale totale, firma de leasing este obligata sa ii cedeze clientului dreptul de proprietar. In cazul optiunii de credit auto bancar, odata ce utilizatorul indeplineste toate conditiile contractuale si contractul de finantare ii este aprobat, detine implicit dreptul de proprietar asupra masinii.

O alta diferenta consta in faptul ca, in cazul unui credit pentru masini in rate, utilizatorul are posibilitatea de rambursare anticipata a imprumutului in orice moment, in conformitate cu clauzele contractuale. In timp ce, in cazul unui contract de leasing, legea in vigoare interzice rambursarea anticipata a imprumutului dat fiind faptul ca nu exista posibilitatea unui contract cu durata de aplicabilitate sub 1 an.

Esti la un apel distanta de cumpararea unei masini in rate, prin leasing sau finantare credit auto.

Suna cu incredere la
0741 41 44 77 (Showroom Bucuresti)
0741 41 44 33 (Showroom Cluj Napoca)
0741 41 44 88
(Showroom Galati)
0741 41 44 66
(Showroom Arad)
pentru mai multe detalii.