Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor, conform informaţiilor detaliate prezentate în pagina Politica de confidenţialitate.

Sunt de acord Mai multe detalii

LeasingAutombile.ro
De ce sa apelezi la serviciile noastre?

Pentru ca noi gasim intotdeauna noi solutii pentru ca orice pasionat de masini performante sa isi conduca, in conditii de maxima siguranta, viata la volanul autoturismelor de calitate garantata de numerosi producatori germani.

Alege un model din parcul auto Leasing Automobile si beneficiezi de:

  • Conditii de finantare prin sistem de leasing financiar cu raspuns in maximum 24 de ore de la calculul de credit si stabilirea planului de esalonare a ratelor;
  • Parcuri auto private cu o gama foarte variata de autoturisme performante, importate din Germania, Luxemburg si alte tari vestice. Oferim diferite modele, precum: berline, autoturisme break, limuzine, cabrio sau roadster;
  • GARANTIE 3 luni sau 15.000 km rulati pentru orice masina disponibila in parcul auto;
  • Siguranta – fiecare autoturism este VERIFICAT inainte de achizitionare, are revizia facuta si detine un Certificat de buna functionare, asigurat si garantat de o echipa specializata in diagnoza auto;
  • Transportul este gratuit pe intreg teritoriul Romaniei.

Parc Auto

Afla mai multe despre LeasingAutomobile

Prin intermediul fiecarui parc auto, compania Leasing Automobile doreste sa isi dezvolte reteaua de servicii astfel incat fiecare pasionat de masini sa beneficieze de automobile de calitate la preturi avantajoase prin sisteme de finantare leasing sau credit bancar. LEASING AUTOMOBILE este o companie privata cu functia de dealer auto ce isi desfasoara activitea de peste 15 ani pe piata din Romania in domeniul vanzarii si cumpararii de autoturisme rulate, importate din Germania, si de autovehicule din Romania.

Parcul Auto LeasingAutomobile

Creat special pentru momentul in care vrei sa iti cumperi o masina

Leasing Automobile detine cea mai importanta flota auto prin parcurile auto Galati si Arad unde se gasesc numeroase modele de masini ale renumitelor marci existente pe piata nationala si internationala. Flota de autoturisme a Leasing Automobile cuprinde modele disponibilece pot fi cumparate in rate periodice de tipul leasing masini rulate si sunt atestate de o echipa de oameni specializata in diagnoza auto. O echipa de manangement din parcul auto Arad sau Galati asigura permanent evidenta activitatii fiecarei masini in parte. Legalitatea tranzactiilor determina cele mai sigure servicii si sisteme de leasing din domeniul auto.

Legalitate si calitate recunoscute la nivel national

In conformitate cu legislatia in vigoare din Romania si respectand toate normele internationale de achizitionare a autovehiculelor, prin Leasing Automobile parc auto este asigurata o serie impresionanta de masini verificate de echipa tehnica a companiei. Garantam ca niciun model nu are vicii ascunse, respecta numarul real de kilometrii parcursi, detin carte de service, factura fiscala si toate documentele necesare astfel incat toti clientii sa achizitioneze cu incredere orice model prin finantare bancara sau leasing financiar auto.

Pentru pasionatii de masini oferim serviciile din parcul auto al Leasing Automobile

In toti anii de activitate, consilierii departamentului de vanzari au invatat sa gaseasca noi solutii pentru ca pasionatii de masini sa obtina cat mai rapid finantarea auto dorita. Procesul de finantare poate fi unul anevoios si, din acest motiv, Leasing Automobile a creat parteneriate cu firme specializate si cu diverse societati de finantare, astfel incat procesul sa fie rapid si transparent in conformitate cu cerintele pietei din Romania.

Echipa de management – Nucleul unui parcului auto

Departamentul de management pentru parc auto al companiei Leasing Automobile gestioneaza cheltuielile aferente activitatii din cadrul parcului de masini si asigura in timp real celor interesati o imagine de ansamblu a proceselor pentru cumparare a oricarei masini in leasing sau rate.

Pachete de servicii pentru finantare leasing

Oricare dintre pachetele de servicii leasing, disponibile prin intermediul Leasing Automobile, este personalizat in functie de cerintele clientului pentru ca beneficiile achizitiei unei masini in leasing sa corespunda cu toate masurile de siguranta ale legislatiei in vigoare. Leasing Automobile asigura solutii de finantare rentabile pentru orice model din portofoliul Parc Auto si asigura consultanta de specialitate pentru a gasi impreuna cele mai bune si eficiente solutii pentru finantarea contractului de leasing.

Vrei sa afli mai multe informatii ?

Suna la 0741 41 44 77 – Bucuresti

Suna la 0741 41 44 33 – Cluj Napoca

Suna la 0741 41 44 88 – Galati

Suna la 0741 41 44 66 – Arad

Cele mai performante servicii in parteneriat cu Leasing Automobile

Experienta acumulata in toti anii de activitate, determina calitatea serviciilor asigurate de Leasing Automobile – dealer autorizat. Misiunea noastra este aceea de a simplifica considerabil costurile achizitiei si a realiza o experienta placuta pentru toti beneficiarii si utilizatorii masinilor cumparate.