Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor, conform informaţiilor detaliate prezentate în pagina Politica de confidenţialitate.

Sunt de acord Mai multe detalii

LeasingAutomobile.ro
De ce sa apelezi la serviciile noastrede leasing?

Gasim intotdeauna noi solutii leasing pentru ca orice pasionat de masini performante sa isi conduca, in conditii de maxima siguranta, viata la volanul autoturismelor de calitate garantata de numerosi producatori germani.

Alege un model din parcul auto LeasingAutomobile si beneficiezi de:

  • Conditii de finantare prin sistem de leasing financiar cu raspuns in maximum 24 de ore de la calculul de credit si stabilirea planului de esalonare a ratelor;
  • Parcuri auto private cu o gama foarte variata de autoturisme performante, importate din Germania, Luxemburg si alte tari vestice. Oferim diferite modele, precum: SUV, berline, autoturisme break, limuzine, cabrio sau roadster;
  • GARANTIE 3 luni sau 15.000 km rulati pentru orice masina disponibila in parcul auto;
  • Siguranta – fiecare autoturism este VERIFICAT inainte de achizitionare, are revizia facuta si detine un Certificat de buna functionare, asigurat si garantat de o echipa specializata in diagnoza auto;
  • Transportul este gratuit pe intreg teritoriul Romaniei, dupa achizitie.

Parc Auto

Afla mai multe despre LeasingAutomobile

Prin intermediul fiecarui parc auto, compania LeasingAutomobile doreste sa isi dezvolte reteaua de servicii astfel incat fiecare pasionat de masini sa beneficieze de automobile de calitate la preturi avantajoase prin sisteme de finantare leasing sau credit bancar. LeasingAutomobile este o companie privata cu functia de dealer auto ce isi desfasoara activitea de peste 15 ani pe piata din Romania in domeniul vanzarii si cumpararii de autoturisme rulate, importate din Germania, si de autovehicule din Romania.

Parcul Auto LeasingAutomobile

Creat special pentru momentul in care vrei sa iti cumperi o masina

LeasingAutomobile detine cea mai importanta flota auto prin parcurile auto Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca si Galati unde se gasesc numeroase modele de masini ale renumitelor marci existente pe piata nationala si internationala. Flota de autoturisme a LeasingAutomobile cuprinde modele disponibile ce pot fi cumparate in rate periodice de tipul leasing masini rulate si sunt atestate de o echipa de oameni specializata in diagnoza auto. O echipa de manangement din parcul auto Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca si Galati asigura permanent evidenta activitatii fiecarei masini in parte. Legalitatea tranzactiilor determina cele mai sigure servicii si sisteme de leasing din domeniul auto.

Legalitate si calitate recunoscute la nivel national

In conformitate cu legislatia in vigoare din Romania si respectand toate normele internationale de achizitionare a autovehiculelor, prin LeasingAutomobile parc auto este asigurata o serie impresionanta de masini verificate de echipa tehnica a companiei. Garantam ca niciun model nu are vicii ascunse, respecta numarul real de kilometrii parcursi, detin carte de service, factura fiscala si toate documentele necesare astfel incat toti clientii sa achizitioneze cu incredere orice model prin finantare bancara sau leasing financiar auto.

Pentru pasionatii de masini oferim serviciile din parcul auto al LeasingAutomobile

In toti anii de activitate, consilierii departamentului de vanzari au invatat sa gaseasca noi solutii pentru ca pasionatii de masini sa obtina cat mai rapid finantarea auto dorita. Procesul de finantare poate fi unul anevoios si din acest motiv LeasingAutomobile a creat parteneriate cu firme specializate si cu diverse societati de finantare, astfel incat procesul sa fie rapid si transparent in conformitate cu cerintele pietei din Romania.

Echipa de management – nucleul parcului auto

Departamentul de management pentru parc auto al companiei LeasingAutomobile gestioneaza activitatea din cadrul parcului de masini si asigura in timp real celor interesati o imagine de ansamblu a proceselor pentru cumparare a oricarei masini in leasing sau rate.

Pachete de servicii pentru finantare leasing

Oricare dintre pachetele de servicii leasing, disponibile prin intermediul LeasingAutomobile este personalizat in functie de cerintele clientului pentru ca beneficiile achizitiei unei masini in leasing sa corespunda cu toate masurile de siguranta ale legislatiei in vigoare. LeasingAutomobile asigura solutii de finantare rentabile pentru orice model din portofoliul Parc Auto si asigura consultanta de specialitate pentru a gasi impreuna cele mai bune si eficiente solutii pentru finantarea contractului de leasing.

Vrei sa afli mai multe informatii ?


Bucuresti:
Blvd. Pipera  Nr. 1/VI
 

Cluj Napoca:
Str. Traian Vuia  Nr. 182A
 

Galati:
Blvd. Henri Coanda  Nr. 5
 

Arad:

Calea Timisorii  Nr. 142
 

Credit Persoane Fizice:

pentru toate showroom-urile
 

Cele mai performante servicii in parteneriat cu LeasingAutomobile

Experienta acumulata in toti anii de activitate, determina calitatea serviciilor asigurate de LeasingAutomobile – dealer autorizat. Misiunea noastra este aceea de a simplifica considerabil costurile achizitiei si a realiza o experienta placuta pentru toti beneficiarii si utilizatorii masinilor cumparate.