Cele mai performante branduri auto la nivel global in 2019

Noul an se afla chiar dupa colt, dar daca inca te gândesti si cumperi o masina in 2019

2019-12-12 14:40:00

Cele mai performante branduri auto la nivel global in 2019

Noul an se afla chiar dupa colt, dar daca inca te gândești să cumperi o mașină in 2019, avem un top al brand-urilor auto, care te-ar putea ajuta. Producatorii de mai jos, sunt primii 10 (in toata lumea) pe anul in curs.

Desi termenul „cel mai bun”, poate fi subiectiv, sondajul a luat in considerare patru factori majori: testele rutiere ale vehiculelor, evaluările privind fiabilitatea și satisfacția din partea clienților, performanțele si caracteristicilor lor de siguranță. În general, testerii au căutat „mașini care să ofere fiabilitate și satisfacție superioară pe cursă lungă și să convinga la capitolul siguranță, tehnologie, economie de combustibil și performanță.

Acestea sunt vehiculele care au stabilit standardul industriei. Iată primele zece mărci in 2019:

10. Hyundai- Brand-ul coreean a urcat doua locuri in Consumer Reports, fata de anul precedent. Motivele? Fiabilitatea si siguranta sporita.

9.Toyota- Probabil va asteptati sa o regasiti in top si...iat-o! Cu o pozitie mai avantajata decat in 2018. Pe baza unor modele specifice, cele mai bune scoruri din acest an au fost la Prius și Prius Prime.

8. Volvo- Obtine un scor foarte bun in ceea ce priveste satisfactia consumatorului. Cu o linie impresionanta de SUV-uri (XC 40, XC 60, XC90), Volvo nu se lasa mai prejos nici cu modelele sedane, in special cu noul S60, care combina siguranta cu placerea condusului.

7.Kia- Se remarca printre cumparatorii sai de anul acesta, ca fiind o masina cu mult spatiu de depozitare, vizibilitate buna a soferului si scaune foarte confortabile.Pe langa deja cunoscuta fiabilitate coreeana, acestea nu pot fi decat plusuri.

6.BMW- In continuare un scor foarte bun in ceea ce priveste tinuta de drum, spatiul, confortul si, sa nu uitam, prestigiul.

5. Mazda- Japonezii castiga tot mai mult teren, iar Mazda se bucura de o popularitate incredibila, nu doar prin fiabilitatea deja de renume, cat si prin vizitele rare la service.

4.Lexus- Subsidiarul de lux al Toyota, combinatia absoluta intre eleganta si stabilitate, pierde un loc in clasament in acest an, dar ramane in continuare un vis arzator pentru multi soferi.

3.Audi- Obtine un scor excelent si in acest an, fiind brand-ul cu un raport foarte bun intre sport si confort.

2.Porsche- Brand-ul german de lux care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Porsche a obtinut cele mai bune scoruri individuale ale tuturor vehiculelor testate.

1.Genesis- Divizia de lux Hyundai, isi mentine pozitia si in 2019, la numai 4 ani de la lansare. Desi brand-ul este relativ necunoscut la nivel european, comparativ cu competitorii sai de lux, cu traditie, Genesis are un avant hotarat si, asa cum spun ei, se adreseaza noii generatii.

Stim ca achizitia unei masini nu este o decizie usoara, si ca sunt multe variabile de luat in considerare pentru fiecare brand in parte.

Va reamintim ca la Leasing Automobile, va consiliem cu drag, atunci cand vreti sa va schimbati masina, in functie de criteriile dumneavoastra.