Deschidere Showroom Bucuresti

Mai aproape de tine

2018-04-10 10:29:14

LeasingAutomobile realizeaza un nou pas important pe piata de auto rulate din Romania prin deschiderea unei noi reprezentante si in capitala.

Deschiderea oficiala a noului showroom a avut loc vineri, 30 martie, in Bulevardul Pipera numarul 1-IV, o seara care, cu siguranta, nu va fi uitata prea curand de catre toti cei prezenti la eveniment.

george buhnici

Gazda serii a fost nimeni altul decat prezentatorul emisiunii „I like IT”, George Buhnici, care a incantat audienta prin naturalete, glume subtile, dar mai ales prin pasiunea lui pentru automobile. In cadrul evenimentului, managerul companiei Leasing Automobile, Gigi Bracaci, a oferit publicului o scurta prezentare a drumul parcurs de catre companie, dar si a obiectivelor acesteia pe termen lung. Gigi Bracaci a insistat in acelasi timp si asupra importantei feedbackului clientilor, dar si asupra eforturilor constante depuse de catre echipa sa in vederea atingerii celor mai inalte standarde de servicii si asistenta din domeniu pentru piata romaneasca.

showroom pipera

Totodata, invitatii s-au delectat cu muzica de cea mai buna calitate, datorita invitatilor speciali, Vanotek si Nicoleta Nuca, in timp ce au putut admira cele mai elegante masini de lux din portofoliul companiei.

showroom pipera

Acest nou showroom este al patrulea dupa cele din Galati, Arad si Cluj. Asadar, pe langa o gama impresionanta de marci auto de top comercializate, printre care amintim Mercedes, BMW, Volvo, Jaguar sau Audi, compania ofera si o serie de servicii premium clientilor precum consultanta Leasing/Credit, livrare rapida si gratuita oriunde in tara, asistenta rutiera gratuita pe o perioada de 1 an, garantie de pana la 2 ani, certificat de buna functionare, kilometri certificati, un serviciu de asistenta clienti non-stop pe perioada garantiei, dar si revizie gratuita la predarea automobilului.

Obiectivul deschiderii unor showroomuri in tara este si acela de a oferi un spatiu modern, dotat la cele mai inalte standarde, unde clientii sunt bineveniti oricand pentru consultanta si, de ce nu, pentru a-si gasi masina mult visata.

Mai mult decat atat, LeasingAutomobile pregateste in permanenta numeroase oferte speciale pentru gama de masini din stoc, care poate fi descoperita atat in locatiile din tara, dar si pe site-ul leasingautomobile.ro, utilizand un sistem de filtrare extrem de simplu si convenabil, in functie de buget, culoare, tipul de motorizare sau alte aspecte tehnice.

Asadar, daca esti in cautarea masinii perfecte si a unei experiente inedite de achizitionare a noii tale jucarii pe patru roti, esti asteptat in cel mai nou showroom LeasingAutomobile sau pe leasingautomobile.ro.