Garantie fara compromis!

In linie cu angajamentul nostru pentru calitate si transparenta, iti oferim GARANTIE pentru autovehiculele pe care le comercializam.
Am fost primul dealer de masini rulate care a oferit garantie autovehiculelor vandute si vrem sa fim cei care ofera cele mai bune conditii clientilor nostri!
SC ROMBRAC AUTOMOBILE SRL, în calitate de vânzator, ofera garantie tuturor vehiculelor comercializate.

Clientii nostri pot opta intre urmatoarele tipuri de garantie:

 • Garantia STANDARD de 3 luni în limita a 15.000 km
 • Garantia SUPLIMENTARA de 6 luni în limita a 15.000 km
 • Garantia EXTRA de 12 luni în limita a 30.000 km
 • Garantia cu asigurare EXTINSA de 24 luni

Mai mult, la instrainarea autovehiculului in perioada de garantie, aceasta se transmite automat, fara notificare si fara costuri, noului proprietar! In aceleasi conditii. Conditiile de acordare a garantiei sunt:

Garantia STANDARD este aplicabila exclusiv asupra urmatoarelor componente:

 • Componentele motorului: chiulasa, axa cu came, culbutori, bloc motor, pistoane, biele, arbore cotit, cuzineti, pompa de ulei.
 • Componentele cutiei de viteze: întreg ansamblul interior.

Garantia SUPLIMENTARA si EXTRA este aplicabila exclusiv asupra urmatoarelor componente:

 • Componentele motorului: chiulasa, axa cu came, culbutori, bloc motor, pistoane, biele, arbore cotit, cuzineti, pompa de ulei.
 • Componentele sistemului de alimentare: turbosuflanta, injectoare, pompa de alimentare, pompa de injectie, pompa prealimentare.
 • Componentele sistemului electric: bujii incandescente, releu bujii, alternator, electromotor.
 • Componentele sistemului de racire: pompa de apa, radiator, motor ventilator, termostat.
 • Componentele cutiei de viteze: întreg ansamblul interior.
 • Componentele sistemului de transmisie: cutie de transfer, lagar ungere, arbore cardanic.
 • Componentele sistem de directie: servo-directie, caseta de directie, pompa hidraulica.
 • Componentele sistemului de evacuare: senzori sistem evacuare.
 • Componentele sistemului de climatizare: compresor aer conditionat, condensator, ventilator, radiator aer conditionat.

Garantia STANDARD de 3 luni în limita a 15.000 km este ofertita GRATUIT de catre ROMBRAC AUTOMOBILE SRL.
Garantia SUPLIMENTARA de 6 luni în limita a 15.000 km se tarifeaza cu 500 euro + TVA si este asigurata de catre ROMBRAC AUTOMOBILE SRL
Garantia EXTRA de 12 luni în limita a 30.000 km se tarifeaza cu 1000 euro + TVA si este asigurata de catre ROMBRAC AUTOMOBILE SRL
Garantia cu asigurare EXTINSA de 24 luni se tarifeaza cu 1500 euro + TVA si este o garantie de tip ASIGURARE oferita prin intermediul partenerilor nostri, CAR GARANTIE. Serviciul de Garantia EXTINSA este aplicabil conform conditiilor contractuale ale partenerilor de asigurare garantie. Detalii suplimentare pe cargarantie.ro.

Pentru valabilitatea garantiei trebuie îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

 • certificarea de catre ROMBRAC AUTOMOBILE SRL a ultimei revizii efectuate asupra autovehiculului
 • respectarea intervalului de revizie recomandat de catre vânzatorul si / sau producatorul autovehiculului si efectuarea acesteia într-o unitate service acreditata R.A.R. pentru marca si modelul respectiv, cu pastrarea dovezii efectuarii acesteia conform factura si deviz
 • orice interventie / reparatie efectuata în perioada de garantie trebuie sa fi fost efectuata într-o unitate service acreditata R.A.R. pentru marca si modelul respectiv si sa nu se fi produs asupra componentelor pentru care se solicita garantia
 • în cazul unui defect / reclamatie acoperit de garantie, cumparatorul autovehiculului este obligat sa informeze în prealabil SC ROMBRAC AUTOMOBILE SRL în vederea programarii la service-ul partener de garantie din zona, de comun acord. Neinformarea înainte de prezentarea în service anuleaza garantia.
 • la solicitarea garantiei cumparatorul trebuie sa detina prezentul certificat precum si documentele aferente reviziilor si interventiilor efectuate asupra autovehiculului.
 • toate facturile aferente contravalorii autovehiculului si serviciilor suplimentare de garantie sau asigurare sa fi fost achitate.

Garantia presupune remedierea defectului semnalat prin repararea sau înlocuirea pieselor respective, dupa caz, doar în service-ul partener de garantie din zona care a fost desemnat în mod expres de catre ROMBRAC AUTOMOBILE SRL.

Modul de reparare si piesele înlocuite sunt determinate exclusiv de catre unitatea service împreuna cu ROMBRAC AUTOMOBILE SRL.

Garantia se prelungeste automat cu perioada de imobilzare în service, conform documentelor emise de catre service-ul partener desemnat de catre ROMBRAC AUTOMOBILE SRL.

Cheltuielie ocazionate de prezentarea în service-ul desemnat de catre ROMBRAC AUTOMOBILE SRL privesc pe proprietarul masinii si nu fac obiectul garantiei sau al decontarii ulterioare. La fel cu ridicarea masinii din service.

ROMBRAC AUTOMOBILE SRL nu deconteaza nici o cheltuiala (revizii, constatari defecte, reparatii, piese etc.) catre alte unitati service în afara partenerilor de service nominalizati expres la semnalarea defectului, înainte de solicitarea garantiei.

Pentru a beneficia de conditiile de garantie, clientul este obligat sa solicite telefonic la 0744 517 234 programarea de catre ROMBRAC AUTOMOBILE SRL la un service partener înainte de prezentarea la service.

Proprietarul masinii va suporta toate cheltuielile din service pentru serviciile si interventiile care nu au legatura cu piesele supuse garantiei sau în cazul solicitarii fara temei a constatarii si interventiei în garantie.

Consumabilele de orice natura (ex.: fluide, placute frâna, pivoti, bucse, bielete, lampi, sigurante etc.) precum si piesele care necesita înlocuire periodica (ex.: discuri de frâna, curele de distributie, curea de accesorii, lant de distributie, amortizoare etc.) nu fac obiectul garantiei.

Nu face obiectul garantiei nici o alta piesa sau componenta în afara celor înscrise in certificatul de garantie conform tipului de garantie oferit cumparatorului la vanzarea autovehiculului.

Pentru orice informatii suplimentare sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.

Bun Venit!

Nu ai inca cont? Inregistreaza-te

Lista Showroom-uri

Arad 0741 41 44 66

Cluj-Napoca 0741 41 44 33

Bucuresti 0741 41 44 77

Craiova 0741 41 44 55

Galati 0741 41 44 88

Iasi 0741 41 99 88

STOC EXTERN (Germania) 0744 87 34 84