Suntem aici ca sa te ajutam.

De multe ori, din considerente fiscale sau financiare, vrei sa alegi finantarea ca solutie pentru achizitionarea unui autovehicul. Fie ca este pentru uzul personal, al firmei sau ambele.

Stim cat de stresant poate sa fie, cateodata, procesul birocratic asociat obtinerii finantarii si, de aceea, suntem aici ca sa te ajutam.

Avem parteneriate solide cu institutii financiare bancare sau de leasing si facem pentru tine toate demersurile necesare.

Poti oricand sa alegi intre variantele bancare (Transilvania, Raiffesen, BRD stc.) sau firmele de leasing ( BT Leasing, Impuls Leasing, BRD Sogelease, Raiffeisen Leasing, Motoractive, etc.). Sau, daca ai deja un finantator cu care lucrezi, cu atat mai bine!

Putem sa iti spunem imediat care sunt conditiile in care te incadrezi, ce variante poti sa alegi si ce acte trebuie sa pregatesti. Tot ce mai ramane sa faci este sa semnezi cateva formulare pentru finantator si noi ne ocupam de restul. Iti spunem la orice moment stadiul dosarului tau, cand va trebui sa semnezi actele si cat de aproape esti de masina pe care o doresti. Cu transparenta, in interesul si beneficiul tau!

Putem sa iti spunem imediat care sunt conditiile in care te incadrezi, ce variante poti sa alegi si ce acte trebuie sa pregatesti.

Tot ce mai ramane sa faci este sa semnezi cateva formulare pentru finantator si noi ne ocupam de restul. Iti spunem la orice moment stadiul dosarului tau, cand va trebui sa semnezi actele si cat de aproape esti de masina pe care o doresti. Cu transparenta, in interesul si beneficiul tau!

Bun Venit!

Nu ai inca cont? Inregistreaza-te

Callcenter

STOC INTERN
(livrare imediata)
STOC EXTERN
(comanda Germania)