Masina la comanda prin LeasingAutomobile

Toate beneficiile noastre

Finantare, verificare, garantie si revizie la fel ca la masinile din stoc.

Transport Rapid

Perioada de livrare a masinii este de 10 zile lucratoare.

Siguranta totala

Detinem asigurare CASCO pentru masinile transportate.

SVG Arrow

Avem nevoie de cateva informatii

A.

Verificare profesionala

Realizam expertiza tehnica si estetica, verificam datele si starea masinii, garantam corectitudinea informatiilor cuprinse in contractul de vanzare-cumparare.

B.

Garantie

Oferim standard garantie 3 luni sau extinsa pana la 2 ani.

C.

Posibilitate de finantare

Tu alegi modul de finantare: leasing, credit sau cash.

D.

Livrare gratuita

Livram masina la destinatie, gratuit pe teritoriul Romaniei.

E.

Iti usuram inmatricularea.

Oferim consultanta la inmatriculare.

Rapid si usor. Citeste mai jos conditiile complete

Masinile prezentate in anunt se afla in GERMANIA in parcul unui dealer auto partener.Din motive de transparenta pretul afisat este BRUT (TVA inclus), oferit de catre dealerul partener. La acest pret se adauga costurile operationale pentru importul unui autovehicul din GERMANIA.

Costurile operationale pentru importul unui autovehicul din GERMANIA sunt urmatoarele:
1. COMISION UNIC de 1.99% din pretul afisat al autovehiculului pentru care compania noastra ofera un pachet complet de servicii necesar in procesul de achizitie al acestui autovehicul:
a) VERIFICAREA DEALERULUI SI REZERVAREA AUTOVEHICULULUI. - Acest serviciu include evaluarea reputatiei si fiabilitatii dealer-ului precum si rezervarea masinii alese. Eforturile noastre in acest sens garanteaza ca intrati intr-o tranzactie sigura si convenabila.

b) VERIFICARE ISTORIC IN REPREZENTANTA ON-LINE si verificare CARVERTICAL - furnizam acces la istoricul detaliat al autovehiculului prin intermediul bazelor de date disponibile si al partenerilor nostri CARVERTICAL. Aceasta include si verificari ale accidentelor anterioare, reparatiilor si intretinerilor efectuate.

c) CONSULTANTA FINANCIARA SI INTOCMIRE DOSAR LEASING / CREDIT - oferim consultanta personalizata pentru alegerea celei mai avantajoase solutii financiare pentru dumneavoastra si asistenta in completarea tuturor documentelor necesare pentru leasing sau credit.

d) VERIFICAREA ISTORICULUI SERVICE SI CERTIFICAREA KILOMETRAJULUI - confirmam autenticitatea istoricului de service al autovehiculului (in bazele de date disponibile) si verificarea kilometrajului afisat, oferindu-va o imagine completa si transparenta a starii masinii.

e) VERIFICAREA DOCUMENTELOR - facilitam procesul de import prin verficarea tuturor documentelor vehiculului (brif mic, brief mare, COC etc) si totodata verificarea documentelor dealer-ului de la care se face achizitia vehiculului.

f) SERVICII COMPLETE DE LOGISTICA - consultanta cu privire la toate serviciile necesare pentru omologarea vehiculului, obtinerea numerelor provizorii si definitive oferindu-va suportul complet pentru legalizarea vehiculului pe teritoriul ROMANIEI.

2.COSTURI FIXE care sunt necesare pentru importul unui autovehicul din GERMANIA(indiferent de pretul de achizitie al acestuia) sunt in valoare de 1000 Euro fara TVA si reprezinta urmatoarele servicii incluse, achitate de compania noastra catre alti colaboratori.

a) VERIFICAREA TEHNICA SI VIZUALA LA RIDICAREA AUTOVEHICULULUI din Germania - realizam o inspectie a vehiculului in showoroom-ul dealer-ului, asigurandu-va ca masina este in conditii optime atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic.

b) GARANTIE EXTINSA 1 AN / 10.000 km (cu posibilitate de extindere) - oferim o garantie standard de 1 an, pentru fiecare vehicul achizitionat cu posibilitatea de a extinde garantie pana la 3 ANI pentru o protectie suplimentara a autovehiculului.

c) REVIZIE INCLUSA LA PREDARE - efectuam o revizie a autovehiculului inainte de predare constand in: schimbul de ulei motor, inlocuire filtre motor, verificare elecrica cu tester profesional si verificarea tehnica generala a vehiculului, asigurandu-va ca masina dumneavoastra este pregatita pentru drum.

d) COSMETIZAREA VEHICULULUI INTERIOR-EXTERIOR - imbunatatim aspectul vehiculului prin servicii profesionale de cosmetizare interior si exterior, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o masina care arata ca noua.

e) LIVRARE INCLUSA PE TOT TERITORIUL ROMANIEI - oferim serviciul de livrare al vehiculului direct la adresa dumneavoastra, in orice locatie din ROMANIA, pentru confortul maxim al clientului.

3. COSTUL TRANSPORTULUI AUTOVEHICULULUI DIN GERMANIA - compania noastra ofera transportul autovehiculelor din GERMANIA prin colaborarea cu cele mai renumite campanii de transport din ROMANIA. Astfel masina dumneavoastra va ajunge la destinatie in maxima siguranta deoarece folosim AUTOTRAILERE de ultima generatie, transportul fiind acoperit cu asigurare FULL CASCO, eliminand orice risc pe perioada Transportului.
Costul transportului achitat de compania noastra catre aceste companii de transport sunt:
- 800 euro vehicule mici si medii
- 1000 euro vehicule mari (tip SUV)
- 1500 euro vechicule autoutilitare

In plus fata de toate aceste servicii enumerate anterior compania noastra ofera consultanta permanenta, inclusiv post-vanzare si suntem alaturi de dumneavoastra nu doar in procesul de achizitie , ci si dupa , oferind consultanță si asistenta pentru orice intrebari sau nevoi ulteriorare.

Trei pasi simpli pentru a comanda masina dorita.

Image Description

1. Introduci datele

Pentru a comanda o masina ne trebuie cat mai multe detalii.

Image Description

2. Un consultant te va contacta

Un consultant te va contacta, va verifica si informa asupra procedurilor.

Image Description

3. Masina iti este livrata gratuit

Asiguram livrarea oriunde in tara gratuit dupa finalizarea procesului de vanzare sau alternativ o poti ridica personal.

Bun Venit!

Nu ai inca cont? Inregistreaza-te

Callcenter

STOC INTERN
(livrare imediata)
STOC EXTERN
(comanda Germania)