Garantie fara compromis!

In linie cu angajamentul nostru pentru calitate si transparenta, iti oferim GARANTIE pentru autovehiculele pe care le comercializam.
Am fost primul dealer de masini rulate care a oferit garantie autovehiculelor vandute si vrem sa fim cei care ofera cele mai bune conditii clientilor nostri!

Garantia oferita de catre firma noastra este un produs care se inscrie in trendul european de asigurare a garantie pe baza unei asigurari (precum cea CASCO sau RCA) pentru a minimiza costurile si pentru a beneficia de garantie in conditiile de proximitate, calitate si pret pe care posesorul masiniii le doreste.

Clientii nostri pot opta intre 3 tipuri de garantie:

  • Garantia STANDARD, pentru 3 luni in limita a 15.000 km care este GRATUITA
  • Garantia PREMIUM, pentru 1 an in limita a 25.000 km care este CONTRA COST (249 euro + TVA)
  • Garantia PREMIUM EXTINSA, pentru 2 ani in limita a 50.000 km care este CONTRA COST (499 euro + TVA), suma asigurata de 23.000 de lei
  • Garantia PREMIUM PLUS, pentru 2 ani in limita a 50.000 km care este CONTRA COST (749 euro + TVA), suma asigurata de 50.000 de lei

Garantia standard este aplicabila exclusiv asupra urmatoarelor componente:
- Componentene motorului: chiuloasa, axa cu came, culbutori, bloc motor, pistoane, biele, arbore cotit, cuzineti, pompa de ulei.
- Componentele cutiei de viteze: intreg ansamblul interior

Mai mult, la instrainarea autovehiculului in perioada de garantie, aceasta se transmite automat, fara alte costuri, cu o simpla notificare catre compania de aisgurari, noului proprietar! In aceleasi conditii pentru care a fost incheiata prima data.

Acest tip de garantie functioneaza, in esenta, prin acoperirea costurilor de reparatie in limita unei sume (23.000 lei pentru autoturismele nu mai vechi de 5 ani si cu mai putin de 150.000 km si 4.500 lei pentru cele nu mai vechi de 10 ani si cu mai putin de 220.000 km) cu respectarea unor conditii normale: existenta reviziilor la zi, service-urile respective sa aiba autorizatie RAR, masina sa nu fi fost implicata in accident etc.

Conform conditiilor contractule de asigurare pentru costurile de reparatie, garantia se aplica urmatoarelor componente:

Motor
Turbocompresor, toate piesele mecanice lubrifiate intern, continute in blocul de cilindri, chiuloasasi capacele reductorului. De asemenea acopera: garnitura de chiulasa, galeria de admisie, volanta cu masa dubla si ECU a motorului.

Cutie de viteza
- manuala

Toate piesele mecanice lubrifiate intern continute in carcasa cutiei de viteze. Deasemenea acopera: angrenaj cu inel, senzori montati extern, comutatoare electronice cu schimbator de viteze si cutie de viteze ECU
- automata + cuplu
Toate piesele mecanice lubrifiate intern si continute in carcasa cutiei de viteze si convertorul de cuplu. De asemenea, acopera: placa de antrenare, angrenaj cu inel si senzori montati extern, comutatoare electronice cu schimbator de viteze si cutie de viteze ECU.
- cutie de viteza CVT
Toate piesele mecanice lubrifiate intern continutein carcasa cutiei de viteza. De asemenea, acopera: placa de antrenare, angrenaj cu inel si senzori montati extern, comutatoare electronice cu schimbator de viteze si cutie de viteze ECU.

Tractiune (fata sau spate)
Toate piesele mecanice lubrifiate intern continute in carcasa diferentiala si cutia de transfer. De asemenea, acopera: rulmenti ai rotilor (numai pe osia actionata), arbori de antrenare, inclusiv imbinari cu viteza constanta, imbinari universale si cuplaje.

Sistem de racire
Senzor de temporizare a motorului, vas de expansiune, radiator, ventilator de radiator, termostat, carcasa termostat, cuplaj ventilator vascos si pompa de apa.

Sistem de franare
Etrieri si cilindri de roata, cilindru principal, regulator de presiune, supapa proportionala, supapa de restrictie, servomotoare si pompa ABS.

Suspensia
Articulatii cu bile, arcuri, spite inferioare si superioare. Pentru suspensie hidraulica: sfera de acumulator/arcul pneumatic, pompa sub presiune si sfere de suspensie.

Sistemul electric
Alternator, motoare inchidere centralizata, distribuitor, motor de spalare parbriz, motorul stergatorului de parbriz frontal, motorul ventilatorului de incalzire, claxonul, releul indicatorului, motorul de spalarea geamului din spate, motorul stergatorului lunetei, comutatorul de detectare a temperaturii si motorasele de ridicare a geamurilor.

Bun Venit!

Nu ai inca cont? Inregistreaza-te

Callcenter

STOC INTERN
(livrare imediata)
STOC EXTERN
(comanda Germania)