Gata de drum, din primul moment!

Noi, Leasing Automobile, asiguram clientilor nostri maxima transparenta si corectitudine si vrem sa fiti recunoscuti pentru aceasta.

Toate autovehiculele comercializate de catre noi au asigurata revizia efectuata inainte de livrare. Avem o echipa dedicata care, de la receptia autovehiculelor din import si pana la livrare, verifica masina si are grija ca aceasta sa fie in cei mai buni parametri.

Impreuna cu partenerii nostri de service, asiguram o verificare minutioasa si profesionista a masinii (de la verificarea aspectului pana la tinuta de drum) in care verificam starea de uzura si de functionare a tuturor componentelor. Ulterior verificarilor procedam la inlocuirea filtrelor ( aer si ulei) precum si inlocuirea uleiului de motor.

Ne asiguram, astfel, ca singura ta preocupare sa fie doar condusul in siguranta pe drum, fara alte griji. La livrare vei primi confirmarea cu revizia efectuata si recomandari pentru viitoarea intretinere a masinii.

Trebuie sa tii cont, in decursul exploatarii autovehiculului, de intervalele de revizie recomandate de catre noi si de catre producator si sa nu uiti, pentru siguranta ta si a pasagerilor, sa ai mereu masini pregatita pentru drumul care urmeaza si vremea pe care o vei intalni!

Bun Venit!

Nu ai inca cont? Inregistreaza-te

Callcenter

STOC INTERN
(livrare imediata)
STOC EXTERN
(comanda Germania)