<!-- Icon Blocks Section -->

Misiunea LeasingAutomobile

Misiunea noastra este sa asiguram pentru orice client o oferta corecta si adaptata pentru nevoile acestuia astfel incat sa oferim maximul posibil de satisfactie clientilor nostri!

Intr-o piata auto a vehiculelor de ocazie dominata de vanzatori incorecti cu practici de multe ori nelegale, in care sunt mult prea multe fenomene negative, noi, Leasing Automobile, ne propunem si vrem sa fim un etalon de corectitudine si un garant pentru clientii nostri.

Noi, Leasing Automobile, asiguram clientilor nostri maxima transparenta si corectitudine si vream sa fiti recunoscuti pentru aceasta.

Am fost, de multe ori, primii care au oferit servicii si plus valoare clientilor nostri fiind deschizatori de drumuri si de bune practici in acest domeniu. Subliem cat de important este pentru noi sa oferim clientilor nostri maximul posibil de care suntem capabili la cel mai bun pret posibil.

Nu suntem perfecti dar vrem, cu ajutorul clientilor nostri, sa fim! Avem toata dorinta si o echipa capabila in spate care munceste in fiecare zi pentru aceasta misiune!

Leasing Automobile este o marca comerciala a ROMBRAC AUTOMOBILE SRL.

Bun Venit!

Nu ai inca cont? Inregistreaza-te

Callcenter

STOC INTERN
(livrare imediata)
STOC EXTERN
(comanda Germania)