Deschidere Showroom Cluj Napoca

mai aproape de tine

2018-04-11 13:00:00

LeasingAutomobile vine mai aproape de clientii sai din Transilvania prin deschiderea, in data de 10 Martie, a unui showroom in care sunt prezentate o serie intreaga de vehicule ce pot fi achizitionate pe loc sau prin facilitatile financiare puse la dispozitie de companie.

LeasingAutomobile isi consolideaza pozitia de cel mai mare Parc Auto Rulate din Romania prin deschiderea noului showroom din Cluj-Napoca, cu un spatiu generos de prezentare a unor vehicule selectate si testate pentru cei interesati sa achizitioneze o masina sigura, verificata si in garantie, insa la un pret extrem de avantajos, de Second Hand.

Noul showroom isi deschide portile incepand cu data de 10 Martie, ora 10:00, la adresa din Str. Traian Vuia nr. 182A. In noua locatie de la Cluj se poate discuta direct cu consilierii de vanzari LeasingAutomobile pentru alegerea une masini potrivite dorintelor si bugetului dispoibil.

In aceasta perioada, cei interesati pot beneficia de numeroase oferte speciale, ce pot fi vizualizate si pe site-ul leasingautomobile.ro. Aceste vehicule pot beneficia de o garantie extinsa la 2 ani de zile, revizie gratuita la livrare si transport gratuit in toata tara a masinii alese. In plus, clientii LeasingAutomobile au la dispozitie un serviciu de asistenta 24/24, gratuit pe perioada garantiei.

Parcul auto al LeasingAutomobile cuprinde autovehicule ale unor marci de top precum BMW, Opel, Mercedes, Kia, Renault, Audi, Ford, Hyundai, Volkswagen sau Skoda. Alegerea automobilului dorit se poate face si online. Desi oferta este extrem de larga, se poate gasi usor masina dorita gratie filtrelor de selectie pentru model, kilometri rulati, buget, culoare, tip motorizare, tip cutie viteza sau combustibil.

Autovehiculele comercializate sunt importate de pe piata din Germania, iar inainte de a fi oferite spre vanzare sunt testate si verificate de catre o echipa tehnica de specialisti. Achizitia, online sau din showroom, se poate face cu plata pe loc sau apeland la facilitatile de creditate ale LeasingAutomobile. Procesul de aprobare a creditului este foarte simplu, clientul fiind asistat, pe tot parcursul acestui proces de consilieri de vanzari cu experienta. LeasingAutomobile ofera, de asemenea si posibilitatea de shcimb auto. Serviciul Buy Back ofera posibilitatea de a achizitiona o masina mai puternica si mai performanta intr-un mod extrem de simplu, fara a pierde timp inutil pentru a gasi un cumparator pentru masina deja detinuta.

LeasingAutomobile este partener al Rombrac Automobile si detine unul dintre cele mai importante parcuri auto din Romania.